celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 414

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Osobní automobily » Citroen » C4 Picasso » Citroen C4 Picasso Grand 

Citroen C4 Picasso Grand

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii C4 Picasso.

Citroen C4 Picasso Grand

Číslo inzerátu: 3004040
inzerát vložen: 17.8. 2016 16:27
Šedá metalíza. STK do 2/2018. Najeto 150 tis. km, motor 1.6 HDI, manuál 5 rychlost., 7-míst., aut. dvouzón. klima, tempomat, el. okýnka i zrcátka, palub. počítač, ABS, ESP, ASR, multif. volant, park. asistent, servo, senzor deště, rádio, roletky zadních oken, 6x airbag, dojezd. rezerva, dělená zadní sedadla, nastavitelný volant i všechna sedadla.
Auto je v perfektním stavu, repasí nebo výměnou za zcela nové v posledních měsících prošly rozvody, turbo, celý vstřikovací systém, řazení, řídící jednotka, chladič a chladič klimatizace, EGR ventil, brzdy, vyčištěna byla nádrž i celý palivový systém, nová je i levá tyčka stabilizátoru. Vše doložím účty a fakturami, není třeba žádných dalších investic.
Auto je veliké, na zadní sedadla se vejdou tři dětské autosedačky, všude je dostatek místa na nohy, zadky i ramena. Opravdu obrovský je kufr, kam se nám vešel třeba rozložený kočárek, dětský vozík za kolo, nebo výbava na hory včetně lyží. Jsem přístupný drobnému jednání o ceně.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1679)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01