celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Přívěsy, návěsy » Ostatní » Nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery 

Nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery

Číslo inzerátu: 3007075
inzerát vložen: 27.12. 2016 16:27
Nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery. Nosnost 6, 8, 10 až 12 t. Možnost regulování výšky za pomoci hydraulického systému (od 90 do 165 cm), velká platforma. Značně šetří čas vykládání/nakládání + náklady práce (proces vykládání/nakládání provádí jen řidič vidlicového vozíku). Mašina má povrch, jenž zabraňuje klouzání, příhodnou mírně ukloněnou platformu, bočnice, které zabraňují nežádoucí padání nákladu, spolehlivý hydraulický systém. Také my vyrábíme rampy na objednávku, s nosností do 30 t. Více informací o nakládacích ramp pro námořní kontejnery najdete na webových stránkách: cz.ausbau.ua

Kontakty v Kyjevě (UA) pro nakládací rampy:
Tel: 00-380-44-599-3015
http://cz.ausbau.ua

Jak nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery funguje: vidlicový vozík zvedá lem nakládací rampy a přibližuje ji k nákladnímu autu/vagónu. Jeden operatér, zdvihaje páku hydraulické pumpy, reguluje a fixuje rampu na nutné výšce (min 90cm, max 165cm). Po té operaci nakládací rampa se upevňuje dvěma řetězi k příslušné části nákladního auta, zatímco kola se fixují v nehybný stav s pomocí stavicích brzd (dodávají se spolu s rampou), dál vozík jede s nákladem na povrch rampy dovnitř nákladního auta nebo vagónu).

Zaručí pro nakládací rampy Ausbau pro námořní kontejnery: 2 roky
Dodání do Evropy: 4-6 dny
Máme několik modelů nakládacích ramp pro námořní kontejnery k dispozici na skladě.
Celý soubor CE dokumentů. 7 let zkušeností na trhu EU

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3047)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01