celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1463

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Restaurační vybavení.

Prodej - profi kávovar Wega

Číslo inzerátu: 3009234
inzerát vložen: 12.9. 2016 15:13
Dobrý den, všem milovníkům kávy, nabízím k prodeji profi kávovar Wega, Made in Italy. jedná se o dvoupákovou verzi k přípravě až 4 káv najednou….
dva boční vysokotlaké napařovače mléka a vývod na horkou vodu k přípravě čaje či jiných teplých nápojů.
Kávovar byl vyroben v roce 2010, ale používaný byl až od roku 2013, kdy byl zakoupen jako nový přímo v Itálii a následně použit v jedné malé kavárně ve Vlašské ulici,
odkud jsem jej odkoupil já. Nyní je čerstvě po celkové kontrole, odvápnění a kompletním pročištění. Dále byly vyměněny těsnící kroužky, překontrolován kompresor i změkčovač. Jak kompresor, tak i změkčovač jsou externí, čímž je ulehčena jakákoli manipulace či eventuální opravy, kdy není třeba demontáže horního krycího víka. viz. foto. Odhadovaná váha je 60kg. Pro jeho zapojení je nutný přívod vody, proudu 220V a napojení na odpad, takže identická situace jako s každou myčkou nádobí.
Ke kávovaru jsou celkem 3 páky. 2x dvojka a 1x jednička, plus další vyjímatelné síto a vyměnitelná jedničková koncovka k páce. Odměrky kávy, náhradní hadice k nastavení k odpadu a další.
Kávovar je možné prodat bez dalších závazků, nebo jej lze vyzískat zdarma, v rámci uzavření smlouvy o odběru káv z dovozu společnosti Dobrá vína s.r.o., Kávovar není již v záruce, ale se servisem není problém přes společnost Palux, která mi zajišťovala i nyní celkovou údržbu. Každopádně se jedná o několika generační kávovar jak pro kavárenské provozy, či recepce nebo domácnost s vyššími nároky na kávu.
Školení o práci s tímto kávovarem provedu osobně.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5073)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01