celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 376

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Nabízíme prodej rodinného domu v Kadaňské Jeseni 

Nabízíme prodej rodinného domu v Kadaňské Jeseni

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Nabízíme prodej rodinného domu v Kadaňské Jeseni

Číslo inzerátu: 3013902
inzerát vložen: 20.2. 2017 07:15
Nabízíme prodej rodinného domu v Kadaňské Jeseni č.p.38 u Kadaně, o celkové rozloze 1528 m2, z toho plocha zastavění je 217 m2. Jedná se o novostavbu, samostatně stojícího dvoupodlažního rodinného domu 5+1 s přistavěnou garáží na 3 vozy. Jeho součástí je krytý-zastřešený venkovní bazén, zahradní kryté sezení,dětské hřiště, vrtaná studna na pozemku. Rodinný dům je vybaven centrálním vysáváním, součástí kuchyně a obýváku je vnitřní krb.Vytápění domu je přes tepelné čerpadlo, zdroj tepla pro ohřev TV je v kombinaci se solárním ohřevem na střeše, který je pokryta střešní krytinou BRAMAC. Samostatně stojící objekt je napojen na dálkový vodovod a veřejnou kanalizaci, elektro přípojky na 230V a 400V. Zůstává nezařízen. Rodinný dům je zatížen hypotečním úvěrem (není započítáno v ceně). Cena nezahrnuje daň z nabytí nemovitosti. Energetická náročnost budovy třídy A.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01