celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1010

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » HTC » Krásný mobil myPhone Venum-4xjádro-5"display. 

Krásný mobil myPhone Venum-4xjádro-5"display.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii HTC.

Krásný mobil myPhone Venum-4xjádro-5"display.

Číslo inzerátu: 3014084
inzerát vložen: 5.10. 2016 21:17
Myphone venum byl vytvořen pro každého. 5'' velký displej poskytuje nezapomenutelný zážitek. smartphone je ideální k práci i zábavě.
nejnovější android 5.1 lollipop zajišťuje přístup k milionům aplikací skrze obchod play.
štíhlý design v kombinaci s velkým displejem nabízí netradiční, ale elegantní vzhled. přední kamerka s vestavěným bleskem umožňuje vyfotit kvalitní selfie fotky. pracujte rychle a efektivně díky čtyř-jádrovému procesoru v kombinaci s 1 gb pamětí
ram. budete mít možnost si vychutnat i ty náročnější hry a aplikace.
zadní fotoaparát s rozlišením 5
mpx, automatickým ostřením a led bleskem nahrává videa v hd rozlišení 720p s třiceti snímky za sekundu. telefon disponuje 8 gb vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit až o 32 gb pomocí paměťové karty. vždycky tak budete mít dostatek místa pro
vaše fotografie a dokumenty. díky rychlému 3g modemu budete vždy ve spojení se svými nejbližšími přáteli a rodinou.
technologie dovolí používat dvě sim karty zároveň. můžete tak snadno skloubit soukromý život s tím pracovním. druhý sim slot lze také využít pro datovou kartu v zahraničí.
mobil je nový a v plný záruce!má stále tovární ochranou folií a v balení další nádradní+ další zadní kryt v modré barvě.u tohoto mobilu je výhoda,že má indikační diodu zmeškaného hovoru,esemesky nebo příchozí zpravy třeba z emailu.perfekní stav!!!prodávám z duvodu,že potřebuji tuto částku na řidičák.jinak je to opravdu dobrý pracant a nerad se sním loučím.volejte nebo pište na email.jsem zde stále.děkuji.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3984)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01