celkem inzerátů: 10 456  |  inzerce za 24 hodin: 415

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Poslední rodinný dům 4+kk se zahradou u Pohořelic 

Poslední rodinný dům 4+kk se zahradou u Pohořelic

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Poslední rodinný dům 4+kk se zahradou u Pohořelic

Číslo inzerátu: 3015346
inzerát vložen: 31.1. 2017 16:00
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje hrubé stavby rodinného domu se zahradou u Pohořelic.
Jedná se o 1/2 dvojdomu o velikosti 4+kk. K prodeji obě poloviny domu – nyní prodej poslední. Nemovitost je zděná, velmi dobře dispozičně řešená: 1.NP: boční vstup do domu zajišťující soukromí, zádveří se vstupním prostorem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, v kuchyňském koutě vlastní okno, koupelna a WC. 2.NP: přístupné jednoramenným schodištěm, zde je možné zbudovat dva samostatné pokoje. Nad podkrovím je k dispozici další půdní prostor s oknem, přístupný ze 2.NP, který je možný využít jako jako pracovnu, spaní, hernu nebo další praktický úložný prostor. Zahrada se nachází za domem a nabízí krásný výhled do přírody.
Bezproblémové parkování je možné na vlastním pozemku u domu nebo před domem. Nemovitost je napojená na IS: obecní vodovod, elektřina, kanalizace je napojená na septik.
Nemovitost se nachází 12 km od Pohořelic v malebném vinařském kraji s nádhernou přírodou. V blízkosti se nachází Pálavská jezera (Nové Mlýny) a rovněž velmi oblíbený aqualand Moravia v Pasohlávkách.
Obec je součástí IDS a je zde i dobrá dostupnost autem po dálnici z Brna, pouhých 40 km. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.
Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01