celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 789

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Retrívr » Chesapeake bay retriver-hnědý sPP(jako hnědý labr) 

Chesapeake bay retriver-hnědý sPP(jako hnědý labr)

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Retrívr.

Chesapeake bay retriver-hnědý sPP(jako hnědý labr)

Číslo inzerátu: 3016034
inzerát vložen: 14.10. 2016 08:26
Štěňátka s PP k odběru (ihned + 12/2016), předpoklad exteriéru i povah. na výstavy, práci, chov, ale i jako společník a rodinný pes.
Psi s výbornou povahou, pracovití,ale milí a vstřícní, ideální i k RD jako rodinný pes,dětem, na sport, práci, ale i jako aktivní společník. Jediná ch. st. v ČR, která vlastí několik importovaných jedinců ze země původu + z Anglie a která má všechny psy vyšetřené na další dědičné nemoci-negat. (přesto že je vyšetření nepovinné). Povaha chesse je veselá, přátelská,aktivní, neagresivní, milá, ale také trochu tvrdohlavá, hlídací, je nejblíže podoben labradorskému retriverovi, ale víc akční a odolnější, může pobývat bez problémů celý rok i venku, je dobrý hlídač. Štěňata k odběru 11-12/2016 trvalý kontakt a rady samozřejmostí. Při odběru štěňata očkovaná, čipovaná, s kup. smlouvou, balíčkem a radami, možnost nezáv. návštěvy, jen do dobrých podmínek, seriozním zájemcům o toto plemeno.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 930)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01