celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 368

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Kočárek Hartan top line S + skate 

Kočárek Hartan top line S + skate

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Kočárek Hartan top line S + skate

Číslo inzerátu: 3019269
inzerát vložen: 29.10. 2016 06:53
Prodám kočárek německé značky Hartan Topline S s ruční brzdou ve velmi dobrém stavu, ježděný skoro 3 roky. S kočárkem jsem byla naprosto spokojená, proto jsem nepořizovala žádné golfky a podobně, jako ostatní maminky. Nevyšisovaný. Neponičený, na podvozku několik škrábanečků vzniklých při skládání kočárku.
Kočárek zahrnuje hlubokou verzi, tzv kombinovaná taška, kterou lze jednoduchým jedním klikem při odepínání oddělat od podvozku a např. spící dítě v ní přenést do bytu. A verzi sportovní pro sedící děti. Materiál kočárku je koženka a látka, neutrální černo bílé barvy.
Velkou výhodou je, že kočárek má přehazovací rukojeť, odpružená přední kola jsou otočná o 360° s možností aretace např. v terénu, pětibodový bezpečnostní systém, ruční brzda ( naprosto skvělá věc např. na in line), snadno a rychle se skládá, pevná, odolná a lehká konstrukce, výškově nastavitelná rukojeť, bezdušová kola, možnost nastavení odpružení, krásně houpe, otočná a výškově nastavitelná rukojeť, sportovní sedačka je měkce polstrovaná, odklápěcí madlo před dítkem, polohování zad i nožiček do úplného lehu, nožní část možno prodloužit o 10cm, okénko a větrání v boudičce, je dobře skladný, až na jednu malou část celopratelný.
Součástí kočárku je originál nánožník, pláštěnka, stínítko s moskytiérou . Ke kočárku dávám i skate pro starší dítě, rukávník, přebalovací tašku s přebalovací podložkou zn. Bambulík a olej na mazání koleček. Kočárek je možno využít již od narození až do tří až čtyřech let dítěte.
Na kočárku jsem ocenila velmi snadnou údržbu – občas jsem nastříkala kolečka olejem a odměnou mi byl nevrzající, na jednu stranu nezatáčející kočár.
U kočárku bych preferovala osobní odběr v Brně, po domluvě i UH.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01