celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 466

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Novostavba RD, zahrada, garáž + 2x park. stání, Brno 

Novostavba RD, zahrada, garáž + 2x park. stání, Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Novostavba RD, zahrada, garáž + 2x park. stání, Brno

Číslo inzerátu: 3020030
inzerát vložen: 20.2. 2017 11:11
Novostavba RD Brno - Řečkovice, nová ulice Jezerůvky. V přímém zastoupení investora nabízíme poslední volný dům s dispozicemi 5+kk až 6+kk (dispozice je momentálně možné upravit dle přání klienta) + zahrada + garáž + 2x parkovací stání. Krásná nová zástavba v žádané lokalitě Brno - Řečkovice. 6 rodinných domů se nachází v atraktivní lokalitě Řečkovic pod přírodním parkem Baba. Umístění v sobě spojuje naprostý klid, příjemné životní prostředí a vynikající dopravní dostupnost. Jedná se o formu řadových rodinných domů. Ke každému RD náleží zahrada, tato zahrada je na šířku totožná se šířkou jednotlivých RD = 9 m. . Domy jsou dvoupodlažní 1.NP + 2.NP. Dispozice RD: 1.NP - zádveří, WC, obývací pokoj s celou stěnou prosklenou do zahrady s kuchyňským koutem a jídelním koutem a garáž která je součástí objektu. 2.NP - dva samostatné a neprůchozí pokoje, šatna, ložnice a koupelna s WC. Výměry parcely se pohybují od 282 m2 do 394 m2 dle konkrétního RD. Vždy se čeká na konkrétního klienta, kterému se dům dokončí dle jeho požadavků. Dojezd do centra města je asi 10 minut. Neplatíte provizi RK. Na tuto nemovitost je možno sjednat hypoteční úvěr. Financování Vám rádi pomůžeme bezplatzně sjednat s našim dlouholetým partnerem. Průkaz energetické náročnosti budovy: B.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01