celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1644

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Nabízíme prodej rodinného domu v Horoměřicích 

Nabízíme prodej rodinného domu v Horoměřicích

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Nabízíme prodej rodinného domu v Horoměřicích

Číslo inzerátu: 3021755
inzerát vložen: 26.1. 2017 07:22
Nabízíme prodej luxusního rodinného domu - ul. Zelenková 1022 v Horoměřicích, Praha - západ, o celkové rozloze 690m2, z toho plocha zastavěná 110 m2. Dvooupatrový rodinný dům je navržen českým architektem, je velmi prostorný, prosvětlený. Součástí domu je nová střešní krytina se dvěmi solárními panely, terasa situovaná na jižní stranu, 3x balkon, ve sklepních prostorách se nachází technická místnost. Součástí je také rozsáhlá, udržovaná zahrada vhodná ke sportovním aktivitám i odpočinku. Nízkoenergetická novostavba z roku 2008 je dispozičně řešena do 5+1, v celém rodinném domě je položena dřevěná podlaha a dlažba, instalována dřevěná okna. Objekt s novými rozvody vody, elektřiny, plynu i odpadů je napojen na dálkový vodovod, veřejnou kanalizaci, elektro přípojka na 230V. Vytápění domu je lokální plynové. .Velmi nízké náklady na provoz. Možnost parkování před domem. Velmi žádaná lokalita. Nachází se jen několik minut od centra Prahy. Daň z nabytí nemovité věci ve výši 4 % hradí kupující. Energetická náročnost budovy třídy G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01