celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1319

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej rodinného domu, Oplocany

Číslo inzerátu: 3021910
inzerát vložen: 4.5. 2017 17:51
Prodej rodinného domu, Oplocany. Dům o dispozici 2+1 s možností dalšího rozšíření do patra, celková plocha pozemku je cca.1300 m2. Dům je určen k rekonstrukci.
Rodinný dům je postavený do účka. Skládá se z hlavní budovy kde jsou dva pokoje + kuchyň a koupelna. Pak jsou vrata a z průjezdu je další samostatný pokoj. V koupelně je vana, dlažba, obklady. Střecha je z eternitu a na hosp. budově je pálená taška. Voda je zde obecní, kanalizace septik, podlahy betonové. V domě je etážové topení + kotel na plyn a TP (oba nefunkční). Elektřina je zde v hliníku. V pokojích jsou vývody do komínu takže je možné i použít krb. Výhodou domu je možnost vjetí i s větším autem, do vnitřního traktu dvorku, kde jsou 2 garáže a hosp. budovy, za dvorkem je zahrada na pěstování zeleniny. Vnitřní dvůr i zahrada jsou oplocené a uzavřené. Pak jsou vrata, kterými se jde na pokračující pozemek, kde jsou ovocné stromy. Tento pozemek má zadní vjezd a lze jej použít, jako samostatný stavební pozemek.
PENB tř. G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01