celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1811

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Včelařina » Čmelín ze sibiřského modřínu 

Čmelín ze sibiřského modřínu

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Včelařina.

Čmelín ze sibiřského modřínu

Číslo inzerátu: 3023733
inzerát vložen: 24.9. 2017 12:04
Zateplený čmelín s maximální ochranou proti predátorům vyrobený z prvotřídního sibiřského modřínu. Kvalita sibiřského modřínu převyšuje téměř ve všech ohledech kvalitu dubu(mrazuvzdornost, odolnost vůči vodě, biologickou odolnost, životnost). Sibiřský modřín je tvrdé, poměrně pružné a velmi trvanlivé dřevo. Díky vysoké hustotě, velkému obsahu pryskyřice a specifickému složení dehtů se sibiřský modřín nachází na prvním místě v odolnosti vůči zahnívání. V porovnání s dubem, jasanem nebo borovicí je dvojnásobně rezistentní. Vnitřek čmelínu je zateplený 2 cm silným extrudovaným polystyrénem (eliminuje kolísání teplot) a vyložený kartónem, který lze snadno a jednoduše po sezóně vyměnit ( čmeláci hnízdo hodně znečišťují). Čmelín je opatřen ochrannou klapkou se stříškou, která je nejúčinější ochranou před hlavními predátory( zavíječ čmeláčí a pačmeláci). Ochrana proti lezoucímu hmyzu (mravenci, škvoři, atd.) je zajišťěna stavitelnými kovovými nožičkami, které se postaví do plechových misek s olejem. Stavitelné nožičky umožňují taky stabilnější usazení čmelínu na podložku. Na přední straně je umístěný uzavírací větrací otvor s trojitou síťkou pro větrání v době vysokých teplot. Ochrannou klapku a kryt větracího otvoru lze objednat v různých barevných variantách( bílá, žlutá, červená, modrá, zelená).

Vnější povrchová úprava: Ošetřeno ochranným prostředkem proti plísni a hnilobě Remmers Holzschutz Grund + 2 vrsty olejové lazury Remmers Holzschutz Creme.

Rozměry: 34 x 25 x 28 cm

https://www.youtube.com/watch?v=Za8cJwJ-hCY&feature=youtu.be

Velikost čmelína je dostatečná i pro hnízdění velkých čmeláčích populací

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7154)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01