celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 467

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Luxuní Hartan Racer GT (0-3 roky), koženkový, Andělská edice 

Luxuní Hartan Racer GT (0-3 roky), koženkový, Andělská edice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Luxuní Hartan Racer GT (0-3 roky), koženkový, Andělská edice

Číslo inzerátu: 3024092
inzerát vložen: 20.11. 2016 23:08
Luxusní Hartan Racer GT (0-3 roky) Prodám Hartan Racer GT ve vynikajícím stavu! * velmi kvalitní technologie a materiály, * koženkový potah (nejnovější technologie, výborné izolační vlastnosti, UV faktor 50+, pravidelně testováno na zdravotní nezávadnost), tím pádem skvěle udržovatelný, * používaný 14 měsíců, záruka do 12/2016, * naprosto bez známek opotřebení, * praktický, vychytaný, nepřehlédnutelný, pohodlný, lehce udržovatelný, * rukojeť možná po i proti směru, výborný v terénu i ve městě, dobře se s ním manipuluje, o použitých špičkových technologiích atd. se dočtete na každém webu... * právem špička mezi rakouskými kočárky, * nabízíme včetně tašky na miminko, pláštěnky, síťky, ochranného potahu na madlo a na sporťák... * přidáme návod na použití v originále i v češtině. Za mě jednoznačně dokonalý, doporučuji! Ke kočárku ZDARMA přidáme autosedačku Peg Perégo Primo Viaggio (od narození do cca šesti měsíců, dlouhodobě jedna z nejbezpečnějších autosedaček na trhu) použitá, bez známek opotřebení..

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01