celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 503

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » PC bazar » Zařízení k počítači » Webkamery » Webkamera emtec s přisvícením pro max. kvalitu obrazu 

Webkamera emtec s přisvícením pro max. kvalitu obrazu

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Webkamery.

Webkamera emtec s přisvícením pro max. kvalitu obrazu

Číslo inzerátu: 3024563
inzerát vložen: 26.11. 2018 21:25
Nabízím Vám téměř nepoužívanou kamerku s maximální kvalitou obrazu, a to díky diodovému přisvícení. Na kamerce je 6 silných diodových světel, díky kterým bude Váš obraz snímaný webkamerou velmi kvalitní. Webkamerka je vybavena stmívačem, takže sama pozná, kdy je šero a kdy je potřeba diodové přisvícení zapnout. Intenzita svícení je také regulována otočným regulátorem, který je umístěn přímo na šňůře od kamerky. Kamerka je navíc vybavena kvalitním mikrofonem!!! Webkamerku EMTEC rovněž není nutno instalovat, stačí připojit k USB a lze ji okamžitě používat, patří k nejlepším na trhu, lze ji položit na stůl, nebo klipsou připnout třeba na monitor, nebo třeba na závěs, má 1,45m dlouhý přívodní kabel, otočná hlava s kamerkou jde ve všech směrech. Karviná 735013100.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6464)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01