celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 733

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » PC bazar » Zařízení k počítači » Webkamery » Webkamera canyon s mikrofonem + foťákem + dárek 

Webkamera canyon s mikrofonem + foťákem + dárek

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Webkamery.

Webkamera canyon s mikrofonem + foťákem + dárek

Číslo inzerátu: 3024667
inzerát vložen: 19.11. 2018 12:01
Webkamera CANYON s mikrofonem + foťákem + DÁREK ZDARMA = USB ventilátorek!!! Nabízím novou webkamerku, jen několik hodin používaná, typ: CNR-WCAM43, zeleno černá barva, video až 640 × 480 při 30 snímcích/s, čočka 2-vrstvá = 60 stupňů pozorovací úhel, automatické nastavení jasu, vyvážení bílé a korekce barev, modrá LED dioda pro indikaci činnosti, rozlišení 0,3 Mpx, rozsah ostření 5 cm až nekonečno, tlačítko pro fotografii, (v/š/h) = 56.5/41/96.5mm, hmotnost = 96g. Kamerka je navíc vybavena kvalitním mikrofonem!!! Webkamerku většinou není nutno instalovat, stačí připojit k USB a lze ji okamžitě používat, lze ji položit na stůl, nebo klipsou připnout třeba na monitor, nebo třeba na závěs, má 1.45m dlouhý přívodní kabel. ZDARMA přikládám USB ventilátorek = zcela nový, modrá barva, který lze připojit k jakémukoli micro USB nebo USB (mobil, tablet, PC, powerbanka, a pod...). Ventilátorek se rozeběhne ihned po zasunutí do USB, vydává potichý, ale příjemně osvěžující vánek. Je bezpečný i pro menší děti, protože ani při jeho zastavení (např. holou rukou) nehrozí zranění ani modřina. Ventilátorek má klasické velké USB a v něm skryté vysunovací micro USB, lze ho tak připojit téměř k jakémukoli zařízení. Ventilátorek je vyroben z příjemného gumového materiálu, takže nehrozí nejen zranění, ale i odolnost proti poškození nebo zlomení je veliká. Karviná 735013100.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6464)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01