celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Hobby karavany s panoramatickými okny 

Hobby karavany s panoramatickými okny

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Hobby karavany s panoramatickými okny

Číslo inzerátu: 3026519
inzerát vložen: 2.12. 2016 17:41
Hobby TQM
Ve výborném stavu. Nekuřácký vůz, v karavanu žádná zvířata.
S panoramatickými okny. Vč. Markýza.
Rok: 1997
LOA: 6399
Šířka: 2200
Výška: 2540
Zul. Celková hmotnost: 1350 Kg.
TÜV / Gas Nový. listopadu 2018
Anti houpat spojka.
Bílý interiér s moderním odpovídající čalounění.
V popředí je pevné lože s roštovou rámem a velmi dobrou matrací a posuvnými dveřmi oddělit. 2,0 x 1,40 m Střední kruhový sezení přestavět jako postel v případě potřeby po dlouhou příborníku se 3 panoramatickými okny.Zadní kuchyňská linka s dřezem, sporákem a lednicí pouze na 220 voltů.
Mokré pokoj s umyvadlem, zrcadlem a toaletou Thedfort co se vyprázdní zvenčí. Všechna okna v kombinaci s žaluziemi. Truma Ohřívač vody,Vestavěná nádrž na čistou vodu, které mají být vyplněny z vnějšího ,, Kathrein satelitní antény s TV se satelitním stožáru v šatníku. PVC podlaha, velmi čistý stav, Nekuřácký objekt, žádná zvířata.
Analyzovali jsme karavanu, vlhkost jsme nemohli najít. Podlaha v zadní části byla obnovena před rokem v karavanu workshopu, který byl velmi dobře vykonané. Testování TÜV a zemního plynu, jsme nyní obnovena, takže další majitel má jistotu, že je vše v pořádku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01