celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 521

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro komerční výstavbu » Lukrativní pozemek ke komerci, CP 8.131 m², Kuřim 

Lukrativní pozemek ke komerci, CP 8.131 m², Kuřim

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro komerční výstavbu.

Lukrativní pozemek ke komerci, CP 8.131 m², Kuřim

Číslo inzerátu: 3027910
inzerát vložen: 22.11. 2017 13:32
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej lukrativního pozemku v zajímavé lokalitě nově vznikající komerční zóně v Kuřimi. Dle územního plánu je pozemek určen k výstavbě skladovacích prostor, lehké výroby, sídla firmy. Celková výměra činí 8.131 m². V případě zájmu o jinou výměru pozemku nabízíme 3.963 m² až 12.297 m².

Pozemek je v rovině, ve tvaru ideálního obdélníka, s výbornou dostupností. K hranici pozemku budou přivedeny všechny IS – elektřina, plyn, kanalizace, voda a zároveň vybudována příjezdová komunikace. V současně době jsou IS ve výstavbě. Stavební pozemek splňuje veškeré nároky pro ideální umístění vaší společnosti. Variabilitu výměry, veškeré sítě, příjezd, lokalitu. Vzhledem k výše uvedenému je pozemek vhodný i jako investice do budoucna.

Jsme schopni zajistit úvěr na koupi pozemku s následnou výstavbou. Cena: 2200,-Kč/m² včetně podílu na komunikaci a inženýrských sítí.

V případě zájmu jsme Vám schopni zajistit výstavbu montované výrobní či skladové haly.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám pozemek předvedu a sdělím další informace.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3469)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01