celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 403

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Chaty a chalupy » Prodej chaty v zahrádkářské kolonii Lipno – Horní Planá 

Prodej chaty v zahrádkářské kolonii Lipno – Horní Planá

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Chaty a chalupy.

Prodej chaty v zahrádkářské kolonii Lipno – Horní Planá

Číslo inzerátu: 3028247
inzerát vložen: 21.3. 2017 13:44
Prodám podsklepenou chatu se zahradou v zahrádkářské kolonii v Horní Plané. Rozměr zahrady činí 357 m2. V přízemí se nachází obytná kuchyň a samostatná místnost používaná pro chemické WC. V chatě není voda. Do podkroví se 4 lůžky se vchází po dřevěném schodišti. Topení je lokální, umístěné v kuchyni. Pohodlně vytopí i podkroví. K dispozici je elektřina 220 i 380 V. Na pozemku se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Chata se prodává s veškerým vybavením, je udržovaná, ve velice dobrém stavu. Prodej je možný i prostřednictvím hypotéky.

Kontaktujte nás - tel. č. +420 720 101 603

V naší nabídce máme i další zajímavé nemovitosti, které jsou na exklusivním místě v okolí břehu lipenské přehrady, ovšem majitelé si nepřejí veřejnou publikaci prodeje. Dále připravujeme několik developerských projektů v okolí lipenské přehrady v exkluzivních lokalitách u lipenské přehrady. Veškeré tyto informace jsou dostupné pouze při osobním jednání s majitelem naší realitní kanceláře.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3431)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01