celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 350

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Ostatní » Prodej rodinného penzionu – Lipno 

Prodej rodinného penzionu – Lipno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodej rodinného penzionu – Lipno

Číslo inzerátu: 3028250
inzerát vložen: 20.7. 2017 13:47
Kompletně zařízený penzion v provozu s vlastní zahradou nabízí možnost ubytování v 10 pokojích (31 lůžek). Z pokojů je pěkný výhled na lipenské jezero. Součástí penzionu je i restaurace pro 60 hostů, z toho 20 míst je na terase. Ve venkovních prostorech je dětský koutek a 2 místa připravená ke grilování. Přímo u penzionu se nachází loděnice s malým přístavem. K dispozice je vlastní uzamykatelné parkoviště. Objekt je vytápěn ÚT s kotlem na LTO. Zdroj vody vlastní (vrt + 2 vrtané studny). Internet a přípojka el. samozřejmostí.

V případě, že máte zájem o prohlídku nás prosím kontaktujte alespoň den předem.

PENB: G

Kontaktujte nás - tel. č. +420 720 101 603

V naší nabídce máme i další zajímavé nemovitosti, které jsou na exklusivním místě v okolí břehu lipenské přehrady, ovšem majitelé si nepřejí veřejnou publikaci prodeje. Dále připravujeme několik developerských projektů v okolí lipenské přehrady v exkluzivních lokalitách u lipenské přehrady. Veškeré tyto informace jsou dostupné pouze při osobním jednání s majitelem naší realitní kanceláře.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3440)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01