celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1042

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Kočky » Evropská krátkosrstá kočka » Klidná 4 měs. mazlivá kočička, opečovaná 

Klidná 4 měs. mazlivá kočička, opečovaná

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Evropská krátkosrstá kočka.

Klidná 4 měs. mazlivá kočička, opečovaná

Číslo inzerátu: 3029142
inzerát vložen: 16.12. 2016 23:48
Ahoj, říkají mi Síma (podle Simony, která měla v kočičím kalendáři zrovna svátek, když mě našli u vrátek ti co u nich těd bydlím). Pokoušeli se zjistit komu jsem se mohla zaběhnout, ale nikomu nechybím a vypadá to, že jsem spíše šikovně "odložená", než zaběhnutá. Jsou tu na mne hodní a milí, ale pořád nejsou doma, nemají na mne čas a já bych se tak ráda chovala a mazlila a věčně nemám s kým. Cítím se být kočkou "bytovou", (ven se zrovna nehrnu, ale možná je to jen tou zimou) a toužím po pelíšku když ne na vašem klíně, tak aspoň u ústředního topení se zajímavým výhledem z okna.
Jsem asi 4 měsíční klidná přítulná a mazlivá kočička drobnějšího vzrůstu světle hnědé barvy naučená na kočičí WC. Tady v dobrém vycházím i s jejch 2 psy, ale chybět mi nebudou.
Určitě za mne budou chtít nějakej peníz, za poskytnutou veterinární péči a taky abych nebyla úplně zadarmo a znovu neskončila odložená u dalších vrátek.
Vy co toužíte po kočičím mazlení a těšila by vás moje vrnivá společnost jim zavolejte, nebo napište a když je přesvědčíte, že mi u vás bude líp a nestanu se "nevhodným vánočním dárkem", tak se určitě domluvíte. Po domluvě mne i zavezou.
Těším se na vás - Síma.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1157)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01