celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 558

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Rekreační objekty » Prodej restaurace 450 m² Mladoboleslavská, Praha 9 - Vinoř 

Prodej restaurace 450 m² Mladoboleslavská, Praha 9 - Vinoř

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Rekreační objekty.

Prodej restaurace 450 m² Mladoboleslavská, Praha 9 - Vinoř

Číslo inzerátu: 3029755
inzerát vložen: 21.12. 2016 18:37
Nabízíme k prodeji zavedenou restauraci s penzionem nedaleko Vinořského zámku. Celý objekt je po kompletní rekonstrukci. Plně vybavená restaurace ve staročeském stylu nabízí 136 míst k sezení. Patří k ní zastřešená zahrádka, vinárna a dětský koutek. Ve druhé části nemovitosti se nachází zařízený penzion o čtyřech mezonetových pokojích s 12 lůžky a vlastním sociálním zařízením. Celý objekt je vytápěn plynem. Do ceny patří i kompletní vybavení penzionu a restaurace včetně zásob ke dni prodeji. V blízkém okolí naleznete obchodní centrum Letňany, PVA EXPO Letňany (5km). Nedaleko restaurace se buduje golfové hřiště Vinoř. Parkování před restaurací. Výhodná investiční příležitost. Vhodné i k bydlení. Energetická náročnost D. Pro více informací Nás neváhejte kontaktovat.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7219)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01