celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1677

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kosmetické, masážní salony.

Biostimulační laser merllin - jako nový

Číslo inzerátu: 3032369
inzerát vložen: 9.1. 2017 10:26
Je to moderní přístroj, který splňuje veškeré nároky moderní kosmetické péče. Vlnová délka 650 nm zaručuje průnik paprsku do takové hloubky, ve které působí účelně na buňky a nutí je tak k rychlejší obnově.
Jak vlastně laser funguje
Laser je světlo se specifickými vlastnostmi a světlo má pro živé buňky zásadní význam. Živočišná buňka není schopná, tak jako rostliny, zpracovat denní světlo, ale dokáže velmi dobře zužitkovat právě světlo laseru. Laserové světlo povzbuzuje energetický metabolismus buňky. Tento jev je nejzřetelnější v urychlení hojení. Laser má účinek analgetický, protizánětlivý a biostimulační.

Hojení zánětlivých a jiných poruch

Akné
Jeden z nejčastějších kosmetických problémů. Laser v tomto případě napomáhá účinnému hojení zánětlivých papulek a pustulek už po několika málo aplikacích. Pleť reaguje ve většině případů na laserovou léčbu spontánně a velmi rychle.

Alopecie
Podpůrná léčba, stimulace růstu vlasů a zkvalitnění vlasového porostu.

Ekzém
Laser může zlepšit kvalitu života pacientů zmírněných povrchových projevů této choroby.

Opar
Jedna z nejúčinnějších aplikací. Pokud se bolestivá oblast ozáří ještě před výsevem puchýřků, opar se zpravidla vůbec neobjeví. Pokud klientka s oparem již přijde, obvykle se do několika hodin po ozáření na oparu vytvoří stroupek a vyhne se tak nepříjemným mokvavým projevům.Vrásky, ochablá pleť

Vrásky
Laser přispívá ke zlepšení kondice pokožky, přispívá k její větší pružnosti a elasticitě. Pleť se celkově zklidní, zlepší se její vzhled, vypne se, vyhladí a dosáhne se odstranění drobných defektů.

Jako nový. Použitý jen 4x. PC 75000Kč. Cena dohodou. Prosím, jen vážní zájemci.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5126)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01