celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 287

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Zděný OV 2+kk k investici, Brno-Veveří 

Zděný OV 2+kk k investici, Brno-Veveří

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Zděný OV 2+kk k investici, Brno-Veveří

Číslo inzerátu: 3032647
inzerát vložen: 16.3. 2017 10:55
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje cihlového bytu OV 2+kk, ve velmi atraktivní a žádané lokalitě Brno-Veveří, na ulici Botanická. Ideální byt na investici vzhledem k lokalitě.

Jedná se o zděný, slunný byt s vysokými stropy, o celkové výměře 46 m², situovaný ve sníženém přízemí osmipodlažního cihlového bytového domu s výtahem. Dům je po revitalizaci, nová plastová okna, nová fasáda. V bytě jsou nové rozvody elektřiny. Před domem je předzahrádka, za domem zahrádka.

Dispoziční řešení: ze vstupní chodby je přístupná kuchyně, navazuje prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a velkými okny zajišťujícími oslunění bytu a příjemný výhled do předzahrádky. Dále je z chodby přístupný druhý pokoj s výhledem do zahrádky a vnitrobloku, zde jsou na podlaze zachovány velmi hezké dřevěné parkety. Byt dále disponuje koupelnou se sprchovým koutem, společnou s WC. K bytu náleží zděný sklep (6 m²).
Předností domu je klidová zóna uzavřeného vnitrobloku se zelení, kde se nachází i dětské pískoviště, prolézačky a houpačky pro děti a posezení s lavičkami pro trávení volného času nebo k odpočinku.

Měsíční náklady na bydlení činí 2.300,-Kč vč. fondu oprav + zálohy. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energie za poslední 3 roky.

Městská část Brno-Veveří je velmi dobrou volbou jak k bydlení, tak k investici či podnikání.

Při rychlém jednání sleva.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01