celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 791

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Zděný DB 3+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním, Kuřim 

Zděný DB 3+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním, Kuřim

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Zděný DB 3+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním, Kuřim

Číslo inzerátu: 3032703
inzerát vložen: 28.2. 2017 15:41
Nabízíme Vám zprostředkování převodu členských práv a povinností velmi hezkého bytu o velikosti 3+kk s balkonem a vlastním parkovacím stáním pro auto, v žádané lokalitě Kuřim na ulici Metelkova.

Jedná se o zděný, moderně řešený byt o celkové výměře 77 m² vč. balkonu. Situovaný v 1. patře třípatrového cihlového bytového domu.

Dispoziční řešení: dominantou bytu je prostorný obytný prostor sestávající z obývacího pokoje (17 m²) s jídelnou a kuchyní (11 m²) s kuchyňskou linkou na míru se zabudovanými spotřebiči (myčkou Bosch, vestavěnou lednicí Whirlpool, sklokeramickou deskou s horkovzdušnou troubou Fagor). Na stěnách v obývacím pokoji je velmi hezké cihlové obložení. Prostorný balkon (6,4 m²) je přístupný z obývacího pokoje a nabízí možnost klidného posezení s výhledem do krajiny. Dále byt disponuje dvěma pokoji, ložnicí (14,5 m²) se vstupem na balkon a pracovnou (15 m²) s úložným prostorem. Prostorná vstupní chodba (5,6 m²), samostatná koupelna s vanou (4 m²), samostatné WC (3,6 m²), kde se nachází další úložný prostor. Okna jsou plastová, na podlahách v pokojích jsou plovoucí podlahy, v kuchyni, předsíni a koupelně je položena dlažba.

Parkování je bezproblémové, k bytu náleží přímo před domem vlastní parkovací stání. Vlastní plynový kotel pro vytápění a ohřev vody. Měsíční náklady na bydlení činí 2016,-Kč (služby, voda a fond oprav) + zálohy za elektřinu a plyn. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energie za poslední 3 roky.

Byt je vhodný pro rodinu s dětmi a pro klienty, kteří hledají nadstandardní bydlení v klidu a zeleni na dosah města Brna (do 15 min.). Je zde veškerá občanská vybavenost – základní škola, mateřská škola, obchody, pošta, lékaři, wellness centrum, aquapark atd. Na své si zde přijdou i milovníci přírody, přírodní rezervace obklopují město ze všech stran.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01