celkem inzerátů: 10 518  |  inzerce za 24 hodin: 375

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Německý špic » Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP 

Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Německý špic.

Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP

Číslo inzerátu: 3033502
inzerát vložen: 14.1. 2017 17:33
Keeshond/ německý špic vlčí - prodám kvalitní štěňata Keeshodnů s PP s předpokladem vynikajícího exteriéru - keeshondi s bohatou srstí, mohutnými hlavami, širokými čumáčky, robustní, silné kostry, perfektně osrstění stříbrní veselí "medvídci" - (viz foto rodičů), vynikajících, nebojácných povah, do chovu a na výstavy i jako skvělý hlídač a společník. Velice líbiví, elegantní a nenároční psi upoutají na první pohled. Štěňata jsou po velice kvalitních rodičích zahraniční krve, zdravotně vyšetřených ( DKK, DLK, LP) , štěňata jsou PHPT geneticky negativní. Všechna štěňata budou očkovaná, s PP, mikročipem, EU petpassportem, kupní smlouvou, chovatelským servisem.
Vlčí špicové / keeshondi jsou vynikající, ostražití hlídači vhodní k dětem i zvířatům. Nejsou uštěkaní a nemají sklony k toulání. Lehce vychovatelní a dobře ovladatelní psi střední velikosti. Keeshond / vlčí špic je veselý, nenáročný, inteligentní pes vhodný do rodin s dětmi i jako společník a perfektní hlídač. Má bohatou srst, která není náročná na údržbu, stačí vyčesat. Velice učenlivý, přizpůsobivý, nekonfiktní, líbivý pes veselé povahy. Může být chován celoročně venku. Zdravý, otužilý, bezproblémový, dlouhověký pes. Čiperný hlídač a ochránce. Vhodný ke všem psím sportům. Bezpečně ohlídá Váš dům i zahradu. Skvělý, veselý společník pro celou rodinu i dětem i domácím zvířatům. Postrádá lovecký pud. Jako příkladný hlídač se drží u domu. Čiperný a hravý kamarád k dětem. Odběr ihned.
http://re-janmoravia.webnode.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1097)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01