celkem inzerátů: 10 464  |  inzerce za 24 hodin: 137

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Německý špic » Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP 

Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Německý špic.

Keeshond / německý špic vlčí prodám štěňata s PP

Číslo inzerátu: 3034759
inzerát vložen: 21.1. 2017 16:04
Německý špic vlčí / keeshond ( vlčí špic ) - prodám kvalitní štěňata s PP s předpokladem na chov a výstavy ( výstavy ani chov není podmínkou) - keeshondi s bohatou srstí, mohutnými hlavami, širokými čumáčky, robustní kostry, perfektní, bohaté osrstění. Stříbrní veselí "medvídci". Předpoklad vynikajících, nebojácných povah, skvělý hlídač a rodinný společník. Velice líbiví, elegantní a nenároční psi upoutají na první pohled impozantním vzhledem stříbřitou krásně prokreslenou srstí. Štěňata jsou po kvalitních rodičích zahraniční krve, zdravotně vyšetřených ( DKK, DLK, PL), štěňata jsou PHPT gen. negativní. Všechna štěňata jsou očkovaná, s PP, mikročipem, EU petpassportem, kupní smlouvou, chovatelským servisem k odběru ihned.
Vlčí špicové / keeshondi jsou vynikající, ostražití hlídači vhodní k dětem i zvířatům. Nejsou uštěkaní a nemají sklony k toulání. Milují procházky svého pána a jeho rodinu. Nenároční, lehce vychovatelní a dobře ovladatelní psi střední velikosti. Vhodní pro začátečníka, ke všem psím sportům i jako hlídač a společník. Keeshond / vlčí špic je veselý, inteligentní pes vhodný do rodin s dětmi, společník a perfektní, nebojácný, pozorný hlídač domu a dvoru. Má bohatou srst, která není náročná na údržbu, stačí občas vyčesat. Velice učenlivý, přizpůsobivý, nekonfliktní, není agresivní, líbivý, bystrý pes veselé povahy. Může být chován celoročně venku ale i v bytě. Zdravý, otužilý, bezproblémový, dlouhověký pes. Rozený hlídač, ochránce rodiny a domácích zvířat. Skvělý, veselý společník pro celou rodinu, k dětem i domácím zvířatům. Postrádá lovecký pud. Jako příkladný hlídač se drží u domu a neutíká. Všestranně využitelný rodinný pes.
Info: http://re-janmoravia.webnode.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1097)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01