celkem inzerátů: 10 452  |  inzerce za 24 hodin: 345

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+1 » Byt OV 3+1 s lodžií, Modřice 

Byt OV 3+1 s lodžií, Modřice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+1.

Byt OV 3+1 s lodžií, Modřice

Číslo inzerátu: 3035418
inzerát vložen: 23.1. 2017 15:50
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje bytu OV 3+1 s lodžií v Modřicích.

Byt se nachází v 7.NP panelového bytového domu s výtahem. Celková výměra bytu 78,4 m², k bytu náleží lodžie a sklep. Dispoziční řešení: prostorná vstupní chodba, 3x pokoj, kuchyně, koupelna, samostatné WC, zasklená lodžie. Byt je v dobrém stavu, s dostatkem úložných prostor, v bytě k dispozici navíc i praktická prostorná šatna. Z lodžie je nádherný výhled do krajiny.

Dům je po revitalizaci (zateplení domu, nová fasáda, nová střecha, nový výtah, nová plastová okna, zasklené lodžie). Parkování bezproblémové, před domem.

Modřice jsou velmi žádanou lokalitou a dobrou volbou k bydlení, s dobrou dostupností do centra Brna. V blízkosti autobusová i vlaková zastávka. Vhodné pro rodinu s dětmi, která preferuje bydlení poblíž přírody, s možností sportovního vyžití, cyklostezek a zároveň s veškerou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, nedaleko se nachází velké nákupní centrum Olympia). Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energie za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3463)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01