celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 857

Vyhledávání:



Nabídka gps navigací Tomtom GO4V00-910,Garmin Nuvi 660FM,mio

číslo inzerátu: 3036223
inzerát vložen: 25.2. 2024 20:21
Nabízím GPS navigace TOMTOM GO 4V00-910,Navigace GO 910.Navigace Mio model N-179,ta větší hranatá s nabíječkou 12V a držákem na sklo již prodána.
USB stojánek na stůl
CL nabíječka do vozu
návod v pdf
Popis odborníka pro laika:
Tento model navigace go 910 je jedinečný svým integrovaným diskem o kapacitě 20 GB, kam se Vám vejdou mapy celého světa. V ceně je dodávaný s kompletní Evropou včetně česka. Má kvalitní displej 4,3". Stačí zapnout a jet.

Odborné parametry:
4.0'' širokoúhlý WQ VGA displej (480x272 pixel, 64.000 barev)
CPU 400 MHz
RAM 64MB
Lithium-Ion baterie (4 hodiny výdrž)
20 GB Hard disk
High sensitivity SiRF Star 3 GPS chipset
Rozměry: 112x81x66 mm
Váha: 340 gr.Garmin Nuvi 660FM,původní cena 16900,- a MIO.Navigační přístroj série Nüvi, který kombinuje navigační přístroj, digitální cestovní pomocník, MP3 přehrávač, prohlížeč fotografií a bluetooth hands free (seznam kompatibilních telefonů), vše v těle jediného kapesního přístroje. Díky kombinaci jednoduchéh
Nüvi 660 FM patří mezi přenosné přístroje, které jsou schopny nabídnout funkci „dynamické navigace“, pokud se propojí s přijímačem dopravních informací TMC( v ceně balení ). Funkce dynamické navigace umožňuje se během navigace vyhnout místům s hustým dopravním provozem (kromě západní Evropy je toto vysílání od července 2005 nově dostupné bezplatně i na území Prahy). Funkce dynamické navigace je využitelná s mapami formátu CityNavigator NT.

Jako doplněk navigačních funkcí jsou pro uživatele přístrojů Nüvi k dispozici další vestavěné funkce pro usnadnění cestování: MP3 přehrávač, Audio knihy (Audible.com), prohlížeč fotografií (cca 500 MB volné paměti), cestovní hodiny (včetně časových zón), převodník cizích měn, převodník jednotek a kalkulátor. Jako dodatek je k přístroji možné dokoupit softwarové balíky s jazykovými nebo cestovními průvodci.

I přes širokou nabídku vestavěných funkcí nabízí přístroje extrémně jednoduché, intuitivní ovládání pomocí dotykového displeje a minimální nároky na technickou zdatnost uživatele (zejména oproti PDA navigacím). Přístroje jsou vybaveny kromě vlastní paměti navíc slotem na standardní SD datové karty. Pro nahrávání dat do paměti přístroje nebo na datové karty není potřeba instalace jakéhokoliv ovladače, jak přístroj, tak i datová karta se hlásí po připojení k PC jako samostatné disky (není nutné instalovat speciální sw vybavení nebo provádět synchronizaci jako v případě PDA).

Modely značky GARMIN jsou vybaveny novou generací extrémně citlivých GPS přijímačů SiRF III, které jsou schopny přijímat GPS signál i v automobilech s vyhříváním čelního skla nebo s pokovenou antireflexní vrstvou, kde by jinak přístroj vyžadoval připojení externí antény.

Přístroje řady Nüvi jsou tak lehké, že je bez přemýšlení vezmete s sebou do kapsy nebo kabelky při parkování automobilu. A pokud již máte přístroj s sebou, nic Vám nebrání jej mimo automobil použít v ruce, na kole nebo na houbách. Oproti modelu Nüvi 660 se liší zabudovaným FM vysílačem v přístroji - možnost naladit navigaci na autorádiu vašeho vozu a poslouchat nejen hlášení manévrů, ale i např. vaši oblíbenou hudbu přes reproduktory vozu.

Klady modelu Nüvi 660 FM:
• multimediální přístroj (MP3 přehrávač, flash disk, bluetooth hands free (seznam kompatibilních telefonů), prohlížec fotografií, cestovní průvodce, atd.)
• vysoce citlivá technologie příjmu GPS signálu SiRF III
• přístroj podporuje funkci automatického výpočtu trasy (autorouting)
• předehrané uliční navigační mapy západní Evropy CityNavigator Europe NT
• hlasová i textová navigace v českém jazyce
• možnost dynamické navigace (TMC)
• v ceně přístroje podrobná navigační mapa ČR
• vejde se do kapsy
• ovládání pomocí širokoúhlého dotykového displeje s úhlopříčkou 11 cm
• integrovaný přijímač dopravních informací

Zápory modelu Nüvi 660 FM:
• přístroj není odolný vůdči vodě
aktualizace map
registrace produktu
logo Youtube.comlogo facebook.com
Mio C250 je základní navigace s kompletními mapami Východní Evropy, databází radarů, body zájmu, dotykovou obrazovkou a hlasovou navigací.
Hlavní funkce:
3,5” obrazovka Ostrá antireflexní 3,5” dotyková obrazovka zajišťuje velký komfort navigace dokonce i za ztížených světelných podmínek.
MP3 přehrávačPokud zrovna nevyužíváte navigaci k navigování, můžete poslouchat svou oblíbenou muziku. C250 je sice navigace, ale můžete s ní získat mnohem více. Slot na SD/MMC karty vám dává možnost přehrát si svou oblíbenou uloženou hudbu.
Aktualizace umístění policejních radarů.Pro vaši bezpečnost a pohodu vám nová řada Mio oznámí pravděpodobná umístění stacionárních i mobilních policejních radarů.
Mio MapPrecizně podrobné mapy pokrývající zemí východní Evropy. Mio Map: rychlé zobrazování, kratší doba výpočtu tras, varování před rychlostními kamerami a mnoho dalších funkcí.
GPS SiRFstarIII InstantFixIIDíky poziční technologii SiRFInstantFixII je fixace GPS až pětkrát rychlejší než dříve. Zapněte, najděte polohu

Lokalita Celá ČR

Cena: 999,- Kč



Registrovaný uživatel

Přezdívka: LEV

Telefon: +420 736 744 242

Lokalita: Celá ČR


Všechny inzeráty uživatele LEV

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 4 + 4 :

Váš e-mail:

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 387)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01