celkem inzerátů: 10 466  |  inzerce za 24 hodin: 1069

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+kk » Novostavba OV 2+kk Rajhrad s balkonem 

Novostavba OV 2+kk Rajhrad s balkonem

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+kk.

Novostavba OV 2+kk Rajhrad s balkonem

Číslo inzerátu: 3036859
inzerát vložen: 9.3. 2017 09:09
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje OV 2+kk v Rajhradě, s balkonem a vlastním parkovacím stáním, který nabízí velice komfortní bydlení.

Jedná se o novostavbu zděného, velmi pěkného bytu o celkové výměře 59,10 m² včetně balkonu, situovaného ve 2.NP cihlového domu s výtahem. Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelním sezením s přímým vstupem na balkon. Dále samostatnou ložnicí také s přímým vstupem na balkon. Koupelna je s vanou a toaletou, vybavená podlahovým vytápěním. Dále je k dispozici šatna s velkými úložnými prostory. Celý byt je vkusně a útulně zařízený, kuchyňská linka je nová, s el. spotřebiči vč. myčky a barového pultu. Nová trojsklenná plastová okna se žaluziemi. Na podlahách v obývacím pokoji, ložnici a chodbě jsou plovoucí podlahy, v koupelně je položená dlažba vč. podlahového vytápění. K bytu náleží vlastní parkovací stání a sklepní kóje.

Energetická náročnost budovy A/23,3 kWh (m2.rok). Předností jsou nízké měsíční náklady na bydlení 2.202,-Kč (voda, vytápění a ohřev vody, výtah, úklid a fond oprav) + zálohy na elektřinu 600,-Kč/měsíc. Vytápění - centrální kombinovaným systémem v domě, zajištěno pomocí tepelného čerpadla s vrtem (hlubinný vrt) a solárními kolektory. Cirkulaci čerstvého vzduchu zabezpečuje rekuperační jednotka s kompletním rozvodem pro větrání a výměnu vzduchu.

K bytu je vlastní parkovací stání pro jedno auto. K ceně za byt se připočítává 100.000,-Kč za parkovací stání.

Uvnitř bytového areálu je k dispozici soukromý park s dětským hřištěm. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – zdravotnické zařízení, lékárna, obchody, restaurace, mateřská i základní škola, knihovna, pošta, sportovní hřiště. Výborné a rychlé spojení do centra Brna autem i hromadnou dopravou autobusem a vlakem v rámci IDS.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Byt je možné financovat úvěrem, zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3460)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01