celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 1645

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Pozemky » Pozemky pro bydlení » Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 800 m² 

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 800 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pozemky pro bydlení.

Prodej stavebního pozemku v Pozořicích, CP 800 m²

Číslo inzerátu: 3038797
inzerát vložen: 23.3. 2017 09:17
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje stavebního pozemku v Pozořicích, v místní části Jezera.

Jedná se o rovinatý pozemek obdélníkového tvaru o celkové ploše 800 m² s uliční šíří 16,5 m. Bez trvalých porostů. Dle územního plánu je pozemek určen k výstavbě rodinných domů. Nachází se v okrajové části obce, u lesa. Orientace pozemku je jihovýchodním směrem. V sousedství pozemku jsou zahrady a les.

Inženýrské sítě se začnou budovat v květnu 2017, počítá se s částečnou finanční spoluúčastí budoucích majitelů. Pozemek je přístupný po obecní cestě, která se bude přebudovávat společně s inženýrskými sítěmi.

Pozořice se nachází 16 km od Brna, na úpatí Drahanské vrchoviny. Je zde veškerá občanská vybavenost – obchody, služby, školky, základní škola,… Obec také nabízí mnoho možností kulturního a sportovního vyžití. Pravidelné autobusové spojení zajišťuje IDS Jihomoravského kraje. Dálniční přivaděč Rohlenka u Tvarožné ve vzdálenosti 5 km, dálniční přivaděč Holubice ve vzdálenosti 2 km.

Domluvte si se mnou prohlídku. Rád Vám pozemek předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3468)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01