celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 487

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Hlodavci » Myši » Nejefektivnější hubení myší lepidlem na myši 

Nejefektivnější hubení myší lepidlem na myši

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Myši.

Nejefektivnější hubení myší lepidlem na myši

Číslo inzerátu: 3038879
inzerát vložen: 9.2. 2017 17:39
Viktory Glue je netoxické lepidlo na myši a jiné škodlivé druhy členovců a hlodavců - mravence, šváby, myši a jiné hlodavce, které lze použít na všech místech jejich výskytu (domácnosti, komerční prostory atd.). Lepidlo na hlodavce, jehož lepivost zůstává zachována po velmi dlouho dobu.
Viktory Glue je lepidlo na myši, které lze snadno nanést přímo z tuby a rozetřít po celé pevnější podložce potřebné velikosti, z jakéhokoliv materiálu (karton, překližku, sololit, plech apod.) vhodné barvy a velikosti, kterou umístíme na místa výskytu škůdců. Různé barvy zvyšují atraktivitu nalepených plošek pro různé druhy hmyzu. Lepidlo na hlodavce Viktory Glue lze použít všude tam, kde je použití chemických přípravků nevhodné nebo nebezpečné a také k objektivními zjišťování výskytu škůdců. Využití proti lezoucím i létajícím škůdcům: švábi, štěnice, rusi, mravenci, myši, krysy atd.
http://www.agromanualshop.cz/viktory-glue-lepidlo-na-skudce/

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 433)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01