celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 294

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Airsoft » Elektrické zbraně » Airsoftový samopal MP 5 

Airsoftový samopal MP 5

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Elektrické zbraně.

Airsoftový samopal MP 5

Číslo inzerátu: 3039119
inzerát vložen: 10.2. 2017 21:55
Je 2 roky stará byla jen zkoušená jestli finguje a to je i se zásobníkama
původní cena 4400kč

důvod prodeje je nemám čas na to protože jsem si myslel že se dostanu někam a nikam jsem se už nedostal. od té doby se to válí na skříni.
samopal je značky: sr5-au

váha: 2570 g zásobník: 250 bb typ akumulátoru: není v sestavě typ konektoru: malý gearbox: v.2 délka: 49,5/70 cm úsťová rychlost: 330fps použitá pružina: 100 m/s délka vnitřní hlavně: 230 mm hop-up: regulovatelný typ střelby: jednotlivě i dávkou blow-back: ne materiál: ocel/ hliník/ nylonmateriál těla: ocelpopis: taiwanská firma star rainbow company (src). tělo mp přestál velmi tvrdé vytrvalostní testy. takové tělo je jedničkou mezi výrobci replik asg, pistoletový úchyt i přední úchyt byly vyrobeny z vysokojakostního pevnostního nylonu. mířidla, muška, průhledové mířidlo, to vše bylo vyrobeno z oceli. každá zbraň má na svém těle unikátní sériové číslo. firma src dbala na to, aby způsob rozborky repliky byl stejný jako u ostré zbraně, vyndají se dva piny, replika se rozebírá na dvě části a tím se dá bez problémů dostat do komory hop-up a k vnitřní hlavni. v případě váhy tohoto samopalu máte dojem, že máte co dočinění s pravou mp5. natahovací páka byla vyrobena velmi solidně a s ní se otevírá vyhazovací okno nábojů, pod kt. je systém regulace hop-up. vnější hlaveň je vyrobena z jednoho kusu a je vyrobena z velmi kvalitního hliníku. replika má dva kovové tlumiče plamene z toho menší je se závitem 14mm k přišroubování pro použití tlumiče zvuku. v replice bylo použito:- zesílená ozubená ocelová kola- nylonový píst s jedním ocelovým zubem- utěsněná nylonová hlava s ložiskem- dvojtě utěsněná mosazná hlava válce- hliníkový válec- nylonový trn pruřiny- kluzná ocelová ložiska 6 mm- nylonová tryska- pružina m100v sestavě se nachází replika se zásobníkem hi-cap na 250bb na kt. nutno mít na paměti, že ke správné práci repliky je potřeba zakoupit akumulátor. k tomuto modelu doporučujeme akumulátor o napětí 8,4v.typy pasujících akumulátorů: akumulator li-po 7.4v.

vše co je na obrázku za cenu 3900 kč

možnost přes týden si to vyzvednout v rychnově nad kněžnou

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5163)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01