celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1042

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Chovatelské potřeby » Potřeby pro psy » Oblečky pro psy » Bunda z kolekce Love Therapy by Fiorucci 

Bunda z kolekce Love Therapy by Fiorucci

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Oblečky pro psy.

Bunda z kolekce Love Therapy by Fiorucci

Číslo inzerátu: 3040842
inzerát vložen: 19.2. 2017 16:06
Bunda od italského stylisty Fiorucci - nová Nabízím luxusní bundičku pro pejsky z kolekce Love Therapy, kterou navrhl světoznámý italský stylista Elio Fiorucci exkluzivně pro módní značku psího oblečení Croci, jedná se o model Scotland, je dovezená přímo z Itálie, v ČR není k sehnání, máte tedy možnost obléknout svého psího miláčka elegantně a hlavně originálně. Bundička se hodí na malého pejska, např. čivavu nebo jorkšírka nebo pro šťěňátko menší rasy. Velikost 20 cm - délka zádíček 20 cm. Vyrobeno v Itálii, žádná Čína a podobně, kvalitní materiály. Je zcela nová v dárkové krabičce, zapínání na dva suché zipy na bříšku, za krkem dírka na připnutí vodítka, gumičky na uchycení za zadní packy - viz. foto. Cena 400,- (běžná katalogová cena 900,-). Možnost osobního předání v Lounech a v Praze nebo zaslání poštou po celé ČR.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1208)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01