celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1040

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Pronájem bytů » 2+1 » Pronájem krásného mezonetového bytu ve vile, ul. Veslařská 

Pronájem krásného mezonetového bytu ve vile, ul. Veslařská

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Pronájem krásného mezonetového bytu ve vile, ul. Veslařská

Číslo inzerátu: 3041930
inzerát vložen: 14.3. 2017 12:07
Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu podkrovní novostavby mezonetového bytu ve vile o velikosti 2+1 s terasou, galerií a vlastním parkovacím stáním, na ulici Veslařská, Brno – Pisárky, v atraktivní lokalitě na velmi hezkém místě v blízkosti přírody a rovněž s dobrou dostupností do centra.

Jedná se o krásný nově vybudovaný podkrovní mezonetový byt v secesní vile na břehu řeky Svratky. Celková výměra bytu činí 89 m² (včetně terasy o rozloze 12,4 m² s výhledem na les + sklep 4 m²). Situovaný ve 2. a 3. patře vily. Byt má novou kuchyňskou linku s vestavěnými spotřebiči (lednicí, sporákem a troubou). Z obývacího pokoje je přístup dřevěným schodištěm na galerii/mezonet o výměře 26,2 m². Koupelna je samostatná s vanou. Samostatné WC s umyvadlem. K bytu patří rovněž sklepní kóje. Bezproblémové parkování na vyhrazeném parkovacím místě přímo za domem.

Vhodný pro rodinu, pracující, studenty. Nabízí kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě na velmi hezkém místě, v blízkosti cyklostezky směřující na Brněnskou přehradu a rovněž s dobrou dostupností do centra. Cena nájmu je 15.000,-Kč/měs + energie. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při pronájmu bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Domluvte si se mnou prohlídku, rád Vám byt předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3451)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01