celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 733

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Pronájem rodinných domů » Poptáváme pronájem RD,chaty,chalupy k celoročnímu užívání 

Poptáváme pronájem RD,chaty,chalupy k celoročnímu užívání

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Pronájem rodinných domů.

Poptáváme pronájem RD,chaty,chalupy k celoročnímu užívání

Číslo inzerátu: 3042195
inzerát vložen: 26.2. 2017 09:19
Krásný den přejeme. Mladý pár se třemi dětmi a psem ( fena štěně NO potřebující volný výběh) on pracující zedník (stálý příjem) ona na MD (ještě rok) slušní, poptáváme pronájem RD,chalupu,zemědělskou usedlost apod. kde je samozřejmostí oplocená zahrada (i v horším stavu) anebo chaty, chalupy pro celoroční bydlení. Vytápění může být i na tuhá paliva. Samozřejmostí je i údržba pozemku i nemovitosti, případně Vám jsem jako zkušený zedník,elektro,voda,kanalizace atd. plně k dispozici . Pronájem hledáme v okolí Ostravy vzhledem k zaměstnání a školou povinných dětí avšak nejlépe okolí Stará Bělá,Hrabová,Hrabůvka atd. Důvod Našeho stěhování: Majitel rekonstruuje byt pro kancelář (možnost ověření u Našeho dočasného pronajimatele). Naše představa o nájmu + služby je do 15 000 Kč. Tímto prosíme RK nevolat!, vzhledem k jejích jednáních a zbytečně vyhozených provizí a výdělků . Za jakoukoliv nabídku moc předem děkujeme. Na termín odstěhování máme 2 měsíce. S pozdravem Mlynček. Volejte kdykoliv spěchá 731884811.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3445)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01