celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 554

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Domácí zvířata » Psi » Labradorský retrívr (Labrador) » Labradorský retriever žlutá štěňata s PP 

Labradorský retriever žlutá štěňata s PP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Labradorský retrívr (Labrador).

Labradorský retriever žlutá štěňata s PP

Číslo inzerátu: 3042414
inzerát vložen: 27.2. 2017 11:52
Rodinná chov. st. od Všenorské Princezny nabízí žlutá štěňátka labradorského retrievera z vynikajícího spojení matka: Lutra Lutra z Vltavotýnských lesů „U“ čekatelka tit. Českého šampiona a Šampiona práce a otec: Bradstons Blaze Of Gloria Český šampion, čekatel tit. Polský šampion a Šampion práce, vítěz Jelenia Góra 2012. Oba rodiče mají typickou labradoří povahu a jsou využívání v lovecké praxi. Zdraví:Jejich zdravotní a genetické testy jsou vynikající. Oba mají DKK a DLK 0/0, plnochrupí. matka: prcd-PRA a EIC clear a otec PRA, EIC a HNPK clear. Proto můžeme garantovat, že štěňata nikdy neoslepnou v důsledku PRA (progresivní atrofie sítnice) a nikdy je nepostihne EIC (zátěží indukovaný kolaps) zkoušky: matka: VZPR - res. CACT, KSZVP - CACT a 3x II. cena, PZ 2x II. cena, LZ III. cena Otec: KSZVP - CACT a PZ I. cena Nabízíme chovatelský servis a trvalý kontakt.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1079)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01