celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 397

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 5+1 Čejkovice s garáží, zahradou a prostory k podnikání 

RD 5+1 Čejkovice s garáží, zahradou a prostory k podnikání

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 5+1 Čejkovice s garáží, zahradou a prostory k podnikání

Číslo inzerátu: 3042938
inzerát vložen: 3.7. 2017 17:35
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje pěkného rodinného domu se zahradou, garáží a vinným sklepem v obci Čejkovice, okr. Hodonín, který svým charakterem umožňuje trvalé bydlení a zároveň nabízí velké prostory k podnikatelským účelům (obchod, potraviny, penzion, sklad, apod.).

Jedná se zděnou, koncovou řadovou nemovitost, podsklepenou, s rovnou střechou, po částečné rekonstrukci. Celková výměra pozemku činí 384 m², z toho zastavěná plocha 260 m².

Dispoziční řešení: 1.NP: obytná část domu disponuje 5 místnostmi – kuchyní s komorou, jídelnou, světlým vzdušným obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, samostatnou koupelnou s vanou i sprchovým koutem, samostatnou toaletou. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu s posezením. V suterénu se nachází 6 místností (skladovací místnosti, vinný sklep s klenbovými stropy, prádelna, garáž). Dále stavba občanského vybavení s číslem popisným o 2 místnostech, které mají vlastní vstup z ulice nebo jsou přístupné i z obytné části domu. Tyto prostory lze ideálně využít k podnikání (zřízení obchodu, skladu, kanceláře).

Dům prošel v roce 2006 částečnou rekonstrukcí: nová bezúdržbová střešní krytina, plastová okna se žaluziemi a sítěmi proti hmyzu, zateplení a fasáda, plovoucí podlahy, kuchyňská linka. V suterénních prostorech jsou okna dřevěná. Nemovitost je napojená na všechny inženýrské sítě. Vytápění ústřední – k dispozici jsou dva kotle, plynový a na tuhá paliva (dřevěné pelety). Bezproblémové parkování v garáži nebo před domem. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při podpisu kupní smlouvy bude doložený štítek.

Obec Čejkovice leží na jižní Moravě 40 km jihovýchodně od Brna v okrese Hodonín a disponuje veškerou občanskou vybaveností (ZŠ, MŠ, zdravotní středisko, pošta, obchody, restaurace, penziony Díky své průměrné roční teplotě vzduchu je 9,2 °C se řadí k nejteplejším místům naší republiky a zároveň je jednou ze tří největších vinařských obcí v České republice.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01