celkem inzerátů: 10 519  |  inzerce za 24 hodin: 380

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Zahradní nábytek » Zahradní křesla » Zahradní rozkládací křeslo ze sibiřského modřínu 

Zahradní rozkládací křeslo ze sibiřského modřínu

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Zahradní křesla.

Zahradní rozkládací křeslo ze sibiřského modřínu

Číslo inzerátu: 3043034
inzerát vložen: 24.9. 2017 12:04
Rozkládací zahradní křeslo na terasu či k bazénu je vyrobené ze sibiřského modřínu. Sibiřský modřín nelze srovnávat s modřínem evropským. Název je stejný ale vlastnost se liší. Kvalita sibiřského modřínu převyšuje téměř ve vśech ohledech kvalitu dubu(mrazuvzdornost, odolnost vůči vodě, biologickou odolnost, životnost). Sibiřský modřín je tvrdé, poměrně pružné a velmi trvanlivé dřevo. Díky vysoké hustotě, velkému obsahu pryskyřice a specifickému složení dehtů se sibiřský modřín nachází nejenom na prvním místě v odolnosti vůči zahnívání. V porovnání s dubem, jasanem nebo borovicí je dvojnásobně rezistentní.Sedák i opěradlo jsou tvarované a umožňují velmi pohodlné sezení . Natřeno ručně dvakrát speciélním olejem Remmers na zahradní nábytek. Vruty jsou "neviditelné".
Křeslo lze složit a skladovat bez velkých nároků na prostor.

Specifikace:

Rozměry: (v)68cm x (h)80 cm x (š)50 cm

Barevný odstín: Kombinace Teak-Öl a Lärche-Öl

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3285)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01