celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 559

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD 4+1 a 2+1 Kladky, k trvalému bydlení nebo rekreaci 

RD 4+1 a 2+1 Kladky, k trvalému bydlení nebo rekreaci

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD 4+1 a 2+1 Kladky, k trvalému bydlení nebo rekreaci

Číslo inzerátu: 3043319
inzerát vložen: 6.11. 2017 10:30
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje dvou zděných domů po rekonstrukci, v nádherné lokalitě v obci Kladky, okres Prostějov.

Jedná se o nemovitost se dvěma rodinnými domy o velikosti 4+1 a 2+1, každý s vlastním vstupem a dostatkem soukromí.
Dispoziční řešení: 1. RD o velikosti 4+1 disponuje v 1.NP velkou společenskou místností s krbovými kamny a kuchyní s kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči (troubou, mikrovlnnou troubou a myčkou), ve 2.NP: se nachází 3 pokoje a koupelna s vanou a toaletou. 2. RD o velikosti 2+1 je přízemní. Z kuchyně se vstupuje do 2 pokojů se samostatným vstupem, v jednom z nich nachází funkční kachlová kamna. Koupelna společná s toaletou.

Nemovitosti jsou připojeny na IS: elektřina (220 V), voda – obecní, plynová přípojka před domem, septik. Vytápění ústřední, vlastní elektrický kotel. V objektu se nachází udírna a dva sklepy. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Bezproblémové parkování na vlastním pozemku před domem. Nemovitost je vhodná jak k trvalému, tak i rekreačnímu bydlení, případně se dá k pronajímat v období letní či zimní sezóny. V obci se nachází skiareál, tenisový kurt a dětské hřiště. Obec Kladky má velmi dobrou občanskou vybavenost. Okolí je turisticky vyhledávané pro krásnou přírodu v malebném prostředí přírodního parku Kladecko obklopeném lesy a kulturními památkami, vybízí k výletům na kole i pěšky.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám dům předvedu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01