celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 554

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » RD Bošovice se zahradou a možností půdní vestavby 

RD Bošovice se zahradou a možností půdní vestavby

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

RD Bošovice se zahradou a možností půdní vestavby

Číslo inzerátu: 3044200
inzerát vložen: 5.9. 2017 09:28
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje rodinného domu se zahradou, v obci Bošovice. Vzhledem k lokalitě je nemovitost vhodná k bydlení i k rekreaci.

Jedná se o zděnou, řadovou nemovitost o velikosti 2+1 s možností půdní vestavby. Celková výměra pozemku činí 685 m², zastavěná plocha 234 m², užitná plocha 96 m², zahrada 451 m². Dispoziční řešení: 1.NP: z předsíně je vstup do pokoje a do kuchyně, ze které je vstup do dalšího pokoje. Koupelna se sprchovým koutem, společná s toaletou. K dispozici prostorná spíž. Dům je částečně podsklepený, s vjezdem do zahrady. Průjezd lze využívat jako parkovací místo.

Nemovitost je v dobrém technickém stavu, s novými plastovými okny. Napojena na všechny IS. Za domem vlastní studna s užitkovou vodou. Nad 1. NP rozlehlý půdní prostor, vhodný k vybudování vestavby.

Bošovice se nachází v okrese Vyškov, 10 km od Slavkova u Brna a 18 km od Brna v blízkosti Ždánického lesa. V okolí je krásná příroda s četnými lesy vhodnými pro výlety i pro sběr hub. V obci je dobrá občanská vybavenost: škola, školka, pošta, sportovní hřiště, malá ZOO. Dobré dopravní spojení do Brna. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložený energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01