celkem inzerátů: 10 442  |  inzerce za 24 hodin: 1487

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Hudba, audio » Sluchátka » Bluetooth sluchátka samsung level on pro, zlatá 

Bluetooth sluchátka samsung level on pro, zlatá

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sluchátka.

Bluetooth sluchátka samsung level on pro, zlatá

Číslo inzerátu: 3044333
inzerát vložen: 8.3. 2017 06:57
Sluchátka jsou zakoupena v lednu a užívána cca týden, bohužel mi sluchátka přes hlavu nevyhovují, tak prodávám. Záruka 23 měsíců.

Bezkonkurenční zvuk UHQ

Užijte si vynikající zvuk Samsung Level On Wireless Pro s technologií UHQ. Díky technologie UHQ Bluetooth kodeku uslyšíte bohatší a vyváženější zvuk téměř ve studiové kvalitě.

Kvalitní redukce okolního hluku

Sluchátka Level On Wireless Pro poskytují nejen zvuk ve studiové kvalitě, ale také funkci pro aktivní redukci hluku (ANC Active Noise Cancelling). Čtyři vestavěné mikrofony, dva v každém sluchátku, umožňují přesné mapování okolního hluku.

Jednoduché dotykové ovládání

S dotykovým panelem, který nabízí celou řadu funkcí, získáte dokonalé pohodlí ovládání. Aktivujte režim Talk-In, upravte nastavení hlasitosti, stiskněte tlačítko pro pozastavení nebo přeskočení, to vše bez nutnosti dotýkat se ovládacích prvků na spárované zařízení.

Bezdrátová svoboda

Headset je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth dodávající vynikající kvalitu zvuku v pohodlném provedení bez otravných kabelů. Spárujte telefon s headsetem a užívejte si pohodlí bezdrátového přenosu mezi telefonem a headsetem.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7968)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01