celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 519

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Sklady » Výstavba montované skladové haly na vlastním pozemku, Kuřim 

Výstavba montované skladové haly na vlastním pozemku, Kuřim

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sklady.

Výstavba montované skladové haly na vlastním pozemku, Kuřim

Číslo inzerátu: 3044771
inzerát vložen: 22.11. 2017 13:32
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme budoucí výstavbu montované haly pro paletové i regálové uskladnění na vlastním pozemku v nově vznikající komerční zóně v Kuřimi.

Skladová hala 1.000 m², světlé výšky 5 m, s nezatepleným opláštěním z technické textilie se sedlovou střešní rovinou, která se hodí pro paletové i regálové uskladnění. Boční výška konstrukce je vyšší než u klasických obloukových hal, kde oblouk konstrukce začíná již u země. Průmyslové montované haly zajistí účelnou a efektivní ochranu vašeho zboží, surovin a materiálů a to s maximálním využitím prostoru a nízkou nákladovostí.

Skladovou halu lze také realizovat i opláštěnou TR plechem, případně jako zateplenou ve variantě opláštění technickou textilii se zateplovací vložkou, nebo s opláštěním PUR panely.

Pozemek: výměra 3.838 m² (lze i jinou výměru)

Cena za halu: 2.100.000,-Kč + DPH

Cena za pozemek: 2.200,-Kč včetně podílu na IS a příjezdové komunikace.

Jsme schopni Vám na koupi pozemku a následnou výstavbu haly zajistit úvěr.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3473)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01