celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 398

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Zahradní nábytek » Ostatní » Dekorační květináče do zahrady i interiéru 

Dekorační květináče do zahrady i interiéru

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Dekorační květináče do zahrady i interiéru

Číslo inzerátu: 3045019
inzerát vložen: 11.3. 2017 13:57
www.dekoracni-kvetinace.cz

Moderní dekorativní květináče vhodné do zahrad i interiéru.
Záleží jen na Vašem stylu a fantazii, jakou výplň zvolíte a jaké využití pro ně najdete.

Květináče jsou vyrobeny z ocelových svařovaných sítí o síle 3mm. Spodní část (dno a jejich výztuže) je z materiálu stejné síly. Každý tento koš je dimenzovaný na velkou zátěž při vysypání obsahu kamenivem. Jsou opatřeny ochrannou povrchovou úpravou – žárovým zinkováním. Žárové zinkování je speciální technika pokovování. Zinek vytváří pevný a nepropustný povlak s dlouhodobou životností, který chrání ocelové výrobky před korozí a povětrnostními vlivy. Zároveň tato povrchová úprava dodává našim produktům nádech elegance a luxusu, který se hodí do jakéhokoliv interiéru i exteriéru. Květináče můžete jednoduše umístit kamkoli budete chtít a vyplnit kamenivem různých druhů a barev (či jiným materiálem), zasadit zeleň. Můžete na květináče umístít i speciální mísu na oheň a použít jej jako ohniště.

Díky svému všestrannému využití, kvalitě materiálu a povrchové úpravě je můžete přizpůsobovat Vašim představám takřka neomezeně, jednoduše odeberete výplň a zvolíte jiný materiál, barvu výplně, či jiné rostliny.

Tyto květináče jsou velmi stabilní i při jejich nejvyšší výšce 144 cm. Dají se využít také jako plotové sloupky. Ty nejmenší mohou posloužit i jako sedátka. Zkrátka každý tento produkt má nepřeberné množství využití.

Naše služby zahrnují i výrobu na míru - řekněte nám své požadavky a my Vám vytvoříme nabídku zdarma. Lze změnit rozměry, případně sílu materiálu, provést nástřik jiné barvy na již pozinkovaný výrobek a podobně.Skvělá dekorace do zahrad. Zahradní květináče. Květináče do zahrad. Zahradní dekorace, doplňky.

www.dekoracni-kvetinace.cz

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3290)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01