celkem inzerátů: 10 517  |  inzerce za 24 hodin: 438

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Luxusní samostatně stojící RD v Rousínově 

Luxusní samostatně stojící RD v Rousínově

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Luxusní samostatně stojící RD v Rousínově

Číslo inzerátu: 3045987
inzerát vložen: 19.4. 2017 13:07
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje velmi pěkného rodinného domu 6+kk v Rousínově, se zahradou, bazénem a saunou, který lze přebudovat k dvougeneračnímu bydlení nebo využít jako sídlo firmy. Při rychlém jednání možná sleva.

Jedná se o novostavbu zajišťující nadstandardní bydlení. Celková plocha činí 877 m², zastavěná plocha 153 m², zahrada 724 m².

Nemovitost je velkoryse řešená, obytnému prostoru dominuje kuchyně spojená s jídelním koutem, na kterou navazuje obývací pokoj. Koupelna je nadstandardně vybavena hydro-masážní vanou, která je kombinovaná se saunou. V patře se nachází prostorná, vzdušná pracovna se vstupem na terasu a tři další pokoje. Nemovitost je napojena na všechny IS, voda – obecní, kanalizace – obecní, plyn, elektřina. Na terasovité zahradě bazén s protiproudem.

Bezproblémové parkování v garáži pro 2 auta nebo jsou před domem další parkovací stání. Praktickou funkci nemovitosti zajišťuje prostorná dílna. Nemovitost je ideální pro rodinu s dětmi nebo kombinaci bydlení a podnikání. Díky důrazu na kvalitu materiálů a vybavení domu nemovitost plní nejen užitnou, ale i reprezentativní funkci. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto je inzerována třída G.

Pro bližší informace vč. ceny mne prosím kontaktujte.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01