celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 386

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Casualplay S4 Titanium 

Casualplay S4 Titanium

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Casualplay S4 Titanium

Číslo inzerátu: 3046207
inzerát vložen: 18.3. 2017 07:34
Prodám trojkombinaci tříkolky Casualplay S4 Titanium kupovaný nový v listopadu 2013, používaný od ledna 2014 cca rok a půl po jednom dítěti,proto je opravdu jako nový. Trojkombinace obsahuje hluboký kočár, vajíčko a sportovní verzi, tu bohužel nemám nafocenou, ale ta nebyla téměř použita, jelikož jsem nejdříve používala asi půl roku hluboký kočár nebo vajíčko (od ledna do května = není nic vyšisované) a následně jsem používala podvozek s polohovacím větším vajíčkem Casualplay prima easy, které jsem měla od druhého náhradního kočáru, sportovní verzi jsem použila chvíli a rychle přešla na golfky.
Přidám přebalovací tašku v barvě kočáru a černý deštník ( deštník je starší - měla jsem náhradní stejný kočár a deštník mi zbyl od něj :-) a pláštěnku na sportovní verzi.
Všechny látkové povrchy jsou snímatelné.
Na konstrukci jsou drobné škrábanečky od skládání do auta, ale minimální, jedná se o verzi Titanium, která je kvalitnější než ta světlá verze, bohužel ale i drobný škrábanec je více vidět než u té světlé verze.
Mezi nesporné výhody kočáru patří nafukovací kola ( jsou 4 - vepředu dvojkolo = kočár je stabilnější), 2 brzdy - nožní i ruční = kočár je vhodný pro aktivní rodiče, např.na bruslení, vysunovací rukojeť do 3 poloh - vhodné i pro vyšší rodiče nebo právě na ty brusle, moskytiéry zabudované přímo v boudičkách u vajíčka i korbičky. Vajíčko i korbička se jednoduše vycvaknou a vzájemně vymění, korba má úchyty na autopásy a uvnitř korby pás pro dítě pro převoz v autě - za mě jen pro nouzové přejetí, já to nepoužívala, ale korba schválena pro převoz v autě je :-)
Pořizovací cena trojkombinace kolem 16000,- 5500,-

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01