celkem inzerátů: 10 446  |  inzerce za 24 hodin: 399

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Prodáváme set na pitnou vodu

Číslo inzerátu: 3046831
inzerát vložen: 21.3. 2017 12:41
Podnik BEEBO, s.r.o.. Ve střední Evropě podnikáme, v první řadě, v oboru pitného režimu, již od roku 2009.
Takto bychom vám chtěli nabídnout velmi žádaný, v první řadě praktický výrobek, který si našel své místo u rodin nebo jednotlivců, kteří si dovážejí vodu ze svého oblíbeného pramenu či u těch, jenž si potřebuji přivést svou oblíbenou pitnou vodu všude tam, kde se nenachází anebo jí je nedostatek.
Set zahrnuje: nádobu na vodu o objemu 18,9 litru s praktickým madlem vyrobenou z tritanu (bez BPA), 2x vodní pumpu s jednoduchou instalací a údržbou (pumpa se dá úplně rozebrat, vyčistit a znovu složit), 2x uzávěr na barel.
Příklady užití: barel slouží k uskladnění nebo přenosu pitné stolní, pramenité anebo minerální vody tam, kde se pitná voda nenachází (chaty, chalupy, dětské tábory, rekreační oblasti, zahrádkářské oblasti atd.). Barel ve spojení s pumpou slouží k jednoduchému a praktickému vypumpovávání vaší oblíbené vody z barelu, rovnou do sklenice.
Cena: 630 Kč + doprava a dobírka 75 Kč.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3264)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01