celkem inzerátů: 10 506  |  inzerce za 24 hodin: 365

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 2+1 » Zděný OV 2+1 s balkonem, Vyškov, ul. Puškinova 

Zděný OV 2+1 s balkonem, Vyškov, ul. Puškinova

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 2+1.

Zděný OV 2+1 s balkonem, Vyškov, ul. Puškinova

Číslo inzerátu: 3047040
inzerát vložen: 30.3. 2017 08:59
Nabízíme Vám zprostředkování prodeje prostorného zděného bytu OV 2+1 s balkonem, který se nachází ve Vyškově, na ulici Puškinova, ve velmi klidné a žádané lokalitě, nabízející příjemné bydlení.

Jedná se o zděný byt o velikosti 2+1, situovaný ve 4. patře cihlového domu. Celková plocha bytu činí 54 m². Byt disponuje obývacím pokojem, kuchyní s kuchyňskou linkou se sporákem a jídelním sezením, ložnicí, samostatnou koupelnou s vanou, samostatným WC, chodbou. Pokoje mají samostatné vstupy. Byt je v udržovaném stavu, vhodný k modernizaci dle vlastních představ. Nová plastová okna, na podlahách v pokojích je položen koberec, v kuchyni a předsíni je položeno linoleum. K bytu náleží sklep. Bezproblémové parkování je možné přímo před domem. Bytový dům je po kompletní revitalizaci.

Předností bytu jsou velmi nízké náklady na bydlení. Topení ústřední – dálkové. Nastěhování je možné po dohodě. Průkaz energetické náročnosti budovy G/-. Při prodeji bude průkaz nahrazen doložením faktur za dodávky energií za poslední 3 roky.

Vyškov je velmi dobrou lokalitou k bydlení, nabízí kvalitní bydlení s dobrou dostupností do Brna, Prostějova i Olomouce. V blízkosti se nachází zastávka autobusu, dětské hřiště, škola, školka, nemocnice s poliklinikou a potraviny. Ideální pro klienty, kteří preferují bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města i parku.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu. Zajistíme Vám nejvýhodnější financování.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3461)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01