celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1463

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 4+kk » Rezidence Martinů 4+kk, předzahrádka, gar. stání, Brno - Str 

Rezidence Martinů 4+kk, předzahrádka, gar. stání, Brno - Str

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 4+kk.

Rezidence Martinů 4+kk, předzahrádka, gar. stání, Brno - Str

Číslo inzerátu: 3047117
inzerát vložen: 19.5. 2017 12:58
S výhradním zastoupením nabízíme atypický byt v prestižní lokalitě Stránice - Masarykova čtvrť. Jedná se o patrový mezonetový 4+kk s terasou a předzahrádkou. Obývací pokoj je oddělen od kuchyně posuvnými zapouzdřenými dveřmi s mléčným sklem, lze využít i jako 4 pokoje + kuchyň. Vilabyt je součástí perfetně postaveného projektu Rezidence Martinů, 6 vila domků se samostanými vstupy a přitom součástí hlavní budovy. Nabízí se zařízený, cena uvedená včetně vybavení. V ceně uvedeno 1x garážové stání.
Dispozičně 4+kk + šatna, 2x koupelna, 2x toaleta + terasa a předzahrádka + sklep. Celková užitná plocha 145,51m2, plocha bytu 110,84m2, terasa/zahrádka 25,55m2 + terasa 1.p. 4,49m2, + sklep 4,63m2. Vila domek je vybaven v nadstandartu, podlahy dubové parkety, 2x koupelna - skleněná mozaika Bisaza, 1x koupelna s vanou, 1x koupelna se sprchovým koutem, místo na pračku a sušičku. 1x samostatná toaleta, 1x umístěna v horní koupelně. Francouzská okna s venkovními, elektricky ovládanými sluneční žaluzie, cloní proti slunci na senzor. Terasa orientovaná na jižní slunou stranu. Ze 3 ložnic v patře vždy vstup na terasu. Standardy: Dřevohliníková okna, exteriér lakovaný hliník, interiér dřevo. Venkovní ostění obložené travertinem. Atypický venkovní okenní parapet. Vnitřní parapet přírodní kámen. Bezpečnostní protipožární řešení dveří v ocelové zárubni, prahy z přírodního kamene. Vnitřní dveře dýhované dub, bez polodrážky se skrytými závěsy. Klika se zalícovanou rozetou. Umyvadla a závěsné WC Catalan, vana smaltovaná Kaldewei, sprchový kout se skleněnou zástěnou, armatůry, Hansgrohe Axor. Koupelnové podlahy a obklady skleněná mozaika. Podlahy masivní dubové dřevěné parkety. Vypínače a zásuvky, Obzor – Decente – bílá. Elektronický vrátný s domácím telefonem. Ostění šachetních dveří obloženo přírodním kamenem. Byty jsou součástí výstavby bytového domu Rezidence Martinů - vytápění bytů a ohřev je centrální z plynové kotelny umístěné v domě - byty bez závislosti na dodávkách zemního plynu - energetická třída B.
Občanská vybavenost ve vzdálenosti do 10 minut (školka, škola, pošta, lékaři atd..) - klidná lokalita s dobrou dostupností z dálnice D1, s výbornou dostupností MHD do samotného centra Brna, zastávka MHD je vzdálená 2 minuty.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3464)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01