celkem inzerátů: 10 462  |  inzerce za 24 hodin: 1012

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Vnitřní vybavení domu » Nábytek » Matrace » Nová 5 zónová matrace ze studené pěny 

Nová 5 zónová matrace ze studené pěny

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Matrace.

Nová 5 zónová matrace ze studené pěny

Číslo inzerátu: 3047517
inzerát vložen: 19.9. 2017 08:20
Sokar Standard je pěti-zónová matrace ze dvou druhů vysoce kvalitní certifikované studené pěny. Matrace je oboustranná a má dva stupně tvrdosti. Její profilování zaručuje pohodlný spánek i odvětrávání vlhkosti. Jednotlivé vrstvy matrace jsou spojeny certifikovaným zdravotně nezávadným ve vodě rozpustným lepidlem. Výška matrace je 14 cm. I s potahem pak dosahuje výšky 15 cm až 16 cm. Matraci Vám dodáme včetně potahu se zipem. Zip je po celém obvodu matrace. Potah tak lze rozdělit na dva díly. Tím je velmi usnadněno jeho praní.

Potah s Aloe Vera
Oblíbený komfortní potah, pro jehož výrobu byla použita kvalitní textilie s úpravou Aloe Vera má antibakteriální a protiroztočovou úpravu. Aloe Vera pomáhá lidské pokožce s regenerací a potahu dodává výjimečnou hebkost. Potah Aloe Vera zvýší komfort spánku a zabrání nežádoucímu znečištění a poškození matrace, čímž prodlužuje její životnost.

Výška matrace: 14 cm (+ potah 1 cm - 2 cm)
Počet zón: 5
Tuhost (1 nejměkčí – 5 nejtvrdší): 2
Nosnost (Kg): 120
Objemová hmotnost (kg/m3): 35 a 40
Vhodný podklad: rošt, pevná podložka
Použitý materiál: studená pěna

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 40)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01