celkem inzerátů: 10 439  |  inzerce za 24 hodin: 1676

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Motocykly » Skútry » Skutry - Prodáme téměř nový skutr najeto pouze 1000km 

Skutry - Prodáme téměř nový skutr najeto pouze 1000km

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Skútry.

Skutry - Prodáme téměř nový skutr najeto pouze 1000km

Číslo inzerátu: 3048229
inzerát vložen: 28.3. 2017 15:13
Prodáme skútr 50ccm 4t kupovám v roce 2015 ale je téměř nový skoro nejetý, první majitel. ve své kategorii v čr nejprodávanější skútr, vypadá dobře mohutný velký pohodlný. díky větším kolům a celkové robustní stavbě podvozku, dopřeje skútr požitek se stabilní jízdy. přední a zadní blikry a zadní světlo mají moderní led diody. samozřejmostí je elektrický a nožní startér a spolehlivý brzdový systém v předu i vzadu má kotoučovou brzdu. pod sedlem je dostatek místa pro přilbu, na skutra jsou veškeré náhradní díly dostupné a levné. skutr nevyužit garážován bez investic stk až do roku 2021, nutno vidět jede pěkně omezovač odblokován + variaor nový měněn za lepší od malossi i s kontrasní pružinou v hodnotě 2000kč doložim fakturou, dále nový kvalitní olej převodový i motorový značkový také doložim fakturou + nová baterie vše dělané před pár dny, skutr chytá na drnc a je připraven na sezonu. malá spotřeba a malá pojistka platíme pouze 160kč ročně. skutr jsme kupovali pro dceru ale našla si přitele a má jiné zájmy. stav 100% nového skutru, v garáži nám jen stojí a překáží. původní cena skutru bez uprav 32 tisíc, prodáváme za 19990kč i s upravama které nás stáli další peníze, se skutrem opravdu neni třeba nic dělat jen sednout a jezdit, veškeré upravy jsme dělali na tuto sezonu nové, netušili jsme že se skutr bude prodávat. skutr bez známek používání, bez škrábanců, bez investic. ke skutru je manual + servisní kniha komplet v original deskách jak byl koupen vše doložíme a dodáme ke skutru jako u nového, samozřejmostí jsou i dva klíčky. více infa na dotaz. ke skutru je možnost přikoupit i nový nosič který jsme pracně dlouho sháneli a kupovali zvlášt, nosič neni nikde na tohoto skutra k sehnání. momentálně je nosič i s kufrem namontovám na skutru, kufr jsme také kupovali samostatně. skutr v této ceně prodáváme bez kufru a bez nosiče.

na rozdíl od ostatních máme opravdu vše co se na skutru dělalo doložitelné fakturama, je to jen pár dní, takže nové 100% víte co kupujete.

cena za skutr včetně nového kvalitního variatoru, nového oleje a nové baterie 19990kč

možno dokoupit nosič za 1690kč

když se podíváte na ceny skutru tak pořádně zvažte zda chcete za tyto peníze koupit starou ojetinu kolikrát jsou i dražší nebo zda chcete koupit levný šrot a strkat dotoho neustále peníze ve finále se vám levný stroj prodraží a ještě nato nic neseženete. tento skutr je nový ještě ani neni zajetý, prodáváme se slevou 14 tisíc a je i upravený bez dalších investic.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 414)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01